O NAMA

Dobrodošli u Muzej iluzija Zagreb!

  • O Muzeju iluzija Zagreb

    Muzej iluzija Zagreb ponosno nosi titulu jednog od najposjećenijih zagrebačkih muzeja, kao i prvog Muzeja iluzija u svijetu. Od kada je otvoren 2015. godine, ovaj jedinstven i uzbudljiv muzej smješten u središtu grada Zagreba, svojim brojnim posjetiteljima pruža zabavno, interaktivno i edukativno iskustvo koje nikog ne ostavlja ravnodušnim. Posjetite nas i ostanite zadivljeni jer kod nas ništa nije onakvo kakvim se čini! Svijet iluzije u našem muzeju savršeno je mjesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili obitelji, mjesto za djecu, roditelje, parove, djedove i bake!

  • Zagreb, "go-to" mjesto za iluzije!

    Muzej iluzija Zagreb nudi Vam jedinstveno iskustvo kakvo još zasigurno niste doživjeli! Uđite u fascinantni svijet iluzija u kojem možete uživati u velikom broju interaktivnih i edukativnih eksponata koji uključuju holograme, stereograme, optičke iluzije i različite sobe koje će Vam poljuljati povjerenje u Vaša osjetila, ali Vas pritom oduševiti!

  • o nama gallery1 moi zagreb 900×1200
  • about us gallery2 moi zagreb 900×1200
  • about us gallery3 moi zagreb 1200×900

Istražite naše fascinantne eksponate

Zbog urnebesnih videa i fotografija, naši nas posjetitelji često pitaju za sobu u kojoj se za tren mogu smanjiti ili povećati ili za stol na kojem svoju glavu mogu servirati na pladnju!

EKSPONATI

Organizirajte Vaše evente s nama!

Zbog urnebesnih videa i fotografija, naši nas posjetitelji često pitaju za sobu u kojoj se za tren mogu smanjiti ili povećati, kao i za stol na kojem svoju glavu mogu servirati na pladnju!

Isplanirajte Vaš posjet Muzeju iluzija