Politika privatnosti

Poštovani,
Mozgaonica d.o.o., Zagreb, Ribnjak 2, MBS 04589238 upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, OIB 68847709158 kao voditelj obrade podataka za poslovnu jedinicu MUZEJ ILUZIJA, Ilica 72, Zagreb pripremilo je za Vas ovu Obavijest u namjeri da Vas upoznamo s postupkom obrade i zaštite Vaših osobnih podataka.

Obvezujemo se poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih internetskih stranica sve dok se one koriste u okviru dozvoljenih uvjeta korištenja. Osobni podaci koje prikupljamo spadaju u dvije kategorije: podaci koje nam Vi pružate i podaci prikupljeni na automatizirani način.

Podaci koje nam Vi pružate
Osobni podaci korisnika kao što su ime, prezime, adresa, telefonski broj, adresa elektronske pošte kao i drugi podaci prikupljati će se samo ako ih korisnik dobrovoljno dostavi putem e-maila ili telefona u svrhu pružanja informacija o uslugama sve dok korisnik ne zatraži brisanje. Tako sakupljeni podaci neće se učiniti dostupnima niti će se obrađivati u drugu svrhu bez izričitog pristanka korisnika, ako se ove internetske stranice koriste u okviru dozvoljenih uvjeta korištenja. Truditi ćemo se da privatnost i anonimnost korisnika i posjetitelja ovih internetskih stranica bude maksimalno zaštićena.

Podaci prikupljeni na automatizirani način
Različite tehnologije mogu se koristiti našim web stranicama u svrhu poboljšanja učinkovitosti i sigurnosti. Takve tehnologije mogu dovesti do automatskog prikupljanja osobnih podataka od strane nas ili trećih strana. Primjeri takvih tehnologija su kolačići, web analiza. Dodatne informacije o zaštiti privatnosti kao i prikupljanju korisničkih podataka možete doznati na našoj web stranici koja govori o politici kolačića (cookie policy).

Poveznice
Ova Internet stranica sadrži poveznice na druge Internet stranice ( npr. Facebook, Instagram). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Voditelj obrade ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet stranicama. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

Svrha u koju prikupljamo podatke:

radi pružanja usluga u okviru obavljanja registrirane djelatnosti,
odgovora na Vaš upit i pružanja informacija o uslugama,
rezervacije termina grupnih posjeta,
rezervacije proslave rođendana,
rezervacije evenata
naše interne statističke obrade podataka,
izdavanja računa.
Zakonitost obrade
Obrada osobnih podataka je zakonita jer je utemeljena na legitimnom interesu, privoli, Ugovoru te ispunjavanju zakonom propisanih obveza. Podatke prikupljamo od Vas neposredno na način da nam iste ustupate dobrovoljno kroz korespondenciju ( upiti, rezervacije termina, pohvale, prigovori na proizvode i /ili usluge) u kojem slučaju se podaci prikupljaju i obrađuju temeljem legitimnih interesa voditelja obrade.

Otkrivanje Vaših osobnih podataka
Vaše osobne podatke možemo dijeliti onoliko koliko je potrebno da bi bili u skladu s našim pravnim obvezama te zakonima i propisima koji se odnose na nas. Prikupljeni podaci se ne dostavljaju drugim primateljima niti se izvoze izvan Europske unije

Vaša prava

– Pravo na zahtjev za pristup vašim osobnim podacima

– Pravo na izmjenu i / ili brisanje Vaših osobnih podataka

– Pravo na ograničavanje obrade Vaših osobnih podataka

– Pravo na prijenos podataka

Ako imate bilo kakvo pitanje ili zabrinutost u vezi s privatnosti molimo Vas da kontaktirate voditelja obrade Mozgaonica d.o.o., na adresu Ribnjak 2, Zagreb ili putem e-maila: [email protected].

Čuvanje i sigurnost podataka

Voditelj obrade prepoznaje važnost zaštite podataka, te kontinuirano kontrolira i potiče unaprjeđenja tehničkih, profesionalnih i organizacijskih sigurnosnih mjera i procedura. Osobni podaci kojem nam Vi dobrovoljno dostavljate putem e-maila ili telefona prikupljaju se i obrađuju isključivo u svrhu za koju ste nam ih dostavili i čuvaju se dok se za iste ne zatraži brisanje. Pojedini osobni podaci čuvaju se onoliko koliko to Zakon nalaže te za vrijeme dok traje poslovna suradnja ili do opoziva privole.