Planirajte evente!

Odgovorni ste za organizaciju događanja u Vašoj tvrtki? Isprobali ste sve ponuđeno i ništa Vam nije privuklo pažnju? MI zasigurno hoćemo!

EVENTI

„Tailor-made“ eventi naša su specijalnost!

Muzej iluzija predstavlja pravi izbor za kolektive koji cijene neobičnu arhitekturu, kulturu sadržaja, zabavnu edukaciju i nesvakidašnju iluziju. Naše iskustvo i stručnost rezultirali su osmišljavanjem, organizacijom i realizacijom niza poslovnih i svečanih korporativnih događanja, promocija proizvoda i usluga, tematskih proslava, te obljetnica tvrtki. Muzejske površine i eksponati prikladni su za brendiranje i marketinšku promociju, a posebne Muzejske sobe osiguravaju odličnu pojavnost na društvenim mrežama već tijekom samog eventa. Vaši uzvanici u Muzeju postaju aktivni sudionici na društvenim mrežama koje imaju ključnu ulogu u promociji brendova, proizvoda i usluga. Naš stručni tim na Vaš zahtjev organizirat će catering, ozvučenje, dolazak popratnih gostiju poput iluzionista, Sv. Nikole, djeda Božićnjaka, DJ-a, voditelja, sve ovisno o Vašim željama i potrebama.

TEAM BUILDING u MI

Preko zabave do učinkovitog tima!

Kroz igru i zabavu saznajte više o kolegama/zaposlenicima i njihovim osobinama. Brain game olympics, Potraga za blagom u Muzeju, Kviz znanja ili obilazak uz iluzionista. Vaš tim odmaknut će se od radne svakodnevice i učvrstiti odnose među kolegama. Program je baziran na Dilemma games didaktičkom programu koji uspješno potiče i unaprjeđuje timski rad. Organizirat ćemo vam i catering, darove za pobjedničke ekipe te fotografa kako bi najbolji trenuci ostali zapamćeni zauvijek.

 

POSLOVNI POKLONI

U Dilemmi ste što pokloniti partneru, klijentu?

Dilemma games didaktički program nepresušan je izvor ideja za sve vrste poklona. Odaberite između mnoštva drvenih igara, logičkog, matematičkog ili društvenog karaktera, od zagonetki do slagalica. Dodajte svoj pečat ionako zanimljivom poklonu gravirajući ga logotipom, sloganom ili porukom.

MUZEJ IZVAN MUZEJA

Ukoliko vaš broj uzvanika premašuje kapacitet Muzeja, Pop up Muzej doći će na potrebnu lokaciju i Vašoj zabavi udahnuti dašak iluzije. Za Vas ćemo producirati muzejske eksponate poput popularne Obrnute sobe, Swap noses, Kaleidoskopa, Iluzije stolice…Vaši gosti bit će oduševljeni WOW efektom, a vi ćete imati najbolje fotografije događaja!

Usudite se odabrati drugačije!

Sva događanja molimo rezervirati minimalno četrnaest (14) dana unaprijed, budući da se planiraju ovisno o dostupnosti termina i ostalim aktivnostima muzeja.

Za sve informacije i rezervacije evenata molimo da nas kontaktirate putem maila info@muzejiluzija.hr ili telefonom na +385 95 878 7107 ili +385 1 7999 609

Htjeli bismo ti se zahvaliti još jednom na svemu. Oduševljeni smo prostorom i vašom genijalnom uslugom.

Iva Babić, Conor Komunikacije za Dyson

U više navrata sam imao prilike raditi sa ekipom iz MI-a i to sa klijentima iz različitih industrija, mogu samo iznijeti sve pohvale kako u kreativnom tako i u organizacijskom dijelu! Bravo ekipa!

Tomislav Zeljko, event manager, Bruketa&Žinić&Grey

Htjela bih još jednom zahvaliti Vama i cijelom timu Muzeja iluzija na super eventu i održanom Danu nošenja u Muzeju iluzija.
Posebno smo zahvalne za dobru volju i pozitivno raspoloženje svih djelatnica/ka muzeja, te za pomoć roditeljima u nošenju kolica, pridržavanju vrata, smještanju kišobrana, fotografiranju….Mi smo se jako lijepo zabavili, a vesela lica i zahvale obitelji koje su posjetile muzej sa svojim bebama najbolje su pokazale koliko su cijenili ovaj naš zajednički projekt.

Neda Zubovic Mihaljevic, managing director, Mikroedra d.o.o.

Preporučamo Muzej Iluzija svakome tko želi odmak od klasičnih i već pomalo dosadnih evenata. Kreativno, neočekivano i zabavno mjesto za sve one koji žele kod svojih gostiju ostati upamćeni. Nama je to pošlo za rukom zahvaljujući organizacijskom timu muzeja koji nam je sve svoje resurse stavio na raspolaganje i pružio nam pomoć i uslugu za organizaciju svega do najsitnijih detalja.

Ana Radeljić, M SAN GRUPA

Htjela bih se samo još jednom zahvaliti na svemu vezano na događanje kod Vas, feedback od klijenta je na kraju oooodličan! Stvarno ste reagirali promptno na sve moguće i nemoguće last minute izmjene

Zrinka Korunić, Impressum komunikacije za FOX TV

Hvala Vam na odličnoj komunikaciji i organizaciji, do mene jutros stižu pozitivni komentari

Lidija Kalda, HPE

Hvala Vama što ste opravdali ukazano povjerenje i više od toga. Svi smo bili vrlo zadovoljni i veliki i mali. Bilo je jako ugodno raditi s Vama i Vašom ekipom i vjerujem da ćemo opet imati prilike surađivati.

Sandra Lovrić Lončarić, GDi

Nama je bilo iznimno lijepo i ugodno i zabavno. Reakcije svih su samo pozitivne u svakom pogledu! Zahvaljujem Vam još jednom na svemu!

Maja Horvath Kette, RAO d.o.o.

Pri organizaciji eventa za klijenta odlučili smo se za prostor u Muzeju Iluzija te nismo pogriješili. Klijent je bio oduševljen, suradnja i komunikacija s muzejom vrlo ugodna i profesionalna. Svake pohvale.

Dalia Vurušić, MPG za Philip Morris