Rođendanske proslave za pamćenje!

Želite li Vašem djetetu priuštiti rođendan za pamćenje, na pravom ste mjestu. Muzej iluzija kroz atraktivne i zabavne eksponate nudi neponovljivo vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo za Vašeg slavljenika i sve uzvanike. Kako bi rođendan bio potpuni hit u mogućnosti smo osigurati iluzionista koji će zabavu upotpuniti setom trikova, ponuditi svoju pomoć u slaganju didaktičkih igara, mozgalica i slagalica te fotografirati uzvanike u jednoj od naših nevjerojatnih soba. Muzej nudi didaktičke igračke i suvenire za sve uzraste, stoga nakon rođendana sa sobom ponesite iskustvo čuđenja koje ne prestaje ni izlaskom iz carstva iluzija!

Rođendansko slavlje molimo rezervirati minimalno četrnaest (14) dana unaprijed, budući da se planiraju ovisno o dostupnosti termina i ostalim aktivnostima Muzeja.

Za sve informacije i rezervacije rođendanskih proslava molimo da nas kontaktirate putem maila info@muzejiluzija.hr ili telefonom na  +385 95 878 7107 ili +385 1 7999 609

Cijena karte 7 eura / 52,74 kn. Ulaznica za jednog roditelja je GRATIS. Cijena animatora iznosi 40 eura / 301,38 kn – na zahtjev. Trajanje rođendana je oko 90 minuta.

U prostoru muzeja nije dozvoljena konzumacija hrane i pića.